Koor L' Esprit 
Samen zingen met plezier

We vertolken onze  liederen meestal driestemming maar ook andere variaties komen voor. Regelmatige vernieuwing van het repertoire geeft variatie voor zowel leden tijdens de repetities als tijdens optredens.
Ons koor, dat bestaat sinds 1991, heeft altijd “te weinig mannen” en “teveel vrouwen”. 
Voel je welkom om eens langs te komen tijdens onze repetitie op maandagavond om onze gezellige club van binnenuit te ervaren.
Belangrijk is dat bij alles wat we zingen “spirit” voelbaar en zichtbaar is, zowel bij de koorleden als de toehoorders. We hebben onze naam niet voor niets gekozen. 
De begeleiding van dirigent Paul van Hees en pianist Marjola Lishi staan garant voor kwaliteit. Kortom: we zijn een kleurrijk amateurgezelschap dat zingt en speelt met hart en ziel én de nodige humor……… ! 
Naast een gezonde inspanning, wat zingen zeker is, staat ook gezelligheid hoog in ons vaandel.
We presenteren ons op korenfestivals in de regio en hebben met veel plezier onze bijdrage geleverd aan de Tilburgse Sterrentocht (Driekoningen). 
Tevens verzorgen wij op aanvraag optredens in verzorgingscentra. Denk bijvoorbeeld aan de decembermaand waar wij in overleg een sfeervolle thematische middag verzorgen met afwisselend muziek en teksten.